Keukenstijlen


Een kijkje in onze showroom


Bij Keukenland Wijhe vindt u alle mogelijke keukenstijlen. Dus kom vooral inspiratie opdoen in onze showroom. Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden. Samen met u stellen ze uw droomkeuken samen.
Image

Een breed aanbod aan keukens


Keukenland Wijhe - Keukenstijl - Moderne keukens

Moderne keukens


Een keuken met de materialen en look van deze tijd. Strak, maar ook persoonlijk. Daar zorgen wij voor: voor een moderne keuken die helemaal u past. Met de bijpassende apparatuur wordt het niet alleen een feestje om hier te koken. Het wordt een feestje om hier te zijn.

Meer info over onze moderne keukens

Keukenland Wijhe - Keukenstijl - Stoere keukens

Stoere keukens


Materialen zoals staal, beton en hout. Een robuuste afwerking. Een industrieel tintje. Met stevige werkbladen. En solide meubilair. Krachtig. Eigen. Een stoere keuken die staat als een huis. Met apparatuur die deze uitstraling versterkt. Zodat u helemaal op uw plek bent als u hier werkt.

Meer info over onze stoere keukens

Keukenland Wijhe - Keukenstijl - Landelijke keukens

Landelijke keukens


Een tijdloze, landelijke keuken. Een keuken om eindeloos van te genieten. Sfeervol. Warm en gezellig. Met mooie materialen en mooie apparatuur. Met oog voor detail. We stemmen de keuken helemaal af op uw wensen en smaak. Zodat u een heerlijke keuken hebt om in te werken en van te genieten.

Meer info over onze landelijke keukens

Keukenland Wijhe - Keukenstijl - Tijdloze keukens

Tijdloze keukens


Bent u op zoek naar een tijdloze keuken om nog jarenlang plezier van te hebben? Door te kiezen voor mooie materialen en apparatuur, hebt u straks een keuken die ook over tien jaar nog eigentijds oogt. Keukenland Wijhe helpt u graag om de keuken samen te stellen die aan al uw wensen voldoet.

Meer info over onze tijdloze keukens

Maak een afspraak


Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en wilt u vakkundig advies? Dan vinden we het fijn als we daar op ons gemak met u over kunnen praten. Vul het contactformulier in zodat wij u verder kunnen helpen.Keukenland Wijhe - Fred de Roos
Fred de Roos
Eigenaar Keukenland Wijhe

Contactformulier

Wij zullen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Hierbij houden wij rekening met uw voorkeur.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.