Keukenland


Keukenland Wijhe: aandacht voor u én uw ideale keuken


Om uw ideale keuken samen te stellen, is tijd en aandacht onmisbaar. Als familiebedrijf met jarenlange ervaring in het keukenvak weten we dat als geen ander. We onderscheiden ons dan ook vooral door onze persoonlijke aanpak. Die ervaart u voor, tijdens en na uw aankoop. Al onze medewerkers hebben liefde voor hun vak en dat merkt u. Of het nu gaat om ontwerpen, adviseren, bestellen of monteren: zij maken het verschil.
Keukenland Wijhe - Fred de Roos

Fred de Roos

Eigenaar Keukenland Wijhe

Afspraak is afspraak


Met oprechte interesse, vakkennis, eerlijkheid en transparantie streven we naar 100% tevredenheid van onze klanten. Logisch dus dat u naast een prachtig en duidelijk 3D ontwerp ook een heldere offerte ontvangt. En dat we die rustig met u bespreken. Zo weet u van tevoren exact wat u kunt verwachten. En beloven we u wat? Dan komen we die belofte ook na. Want wat wij echt willen is dat u straks geniet van uw ideale keuken én een goed gevoel.

Maak een afspraak

Onze showroom in beeld


Maak een afspraak


Bent u op zoek naar een nieuwe keuken en wilt u vakkundig advies? Dan vinden we het fijn als we daar op ons gemak met u over kunnen praten. Vul het contactformulier in zodat wij u verder kunnen helpen.Keukenland Wijhe - Fred de Roos
Fred de Roos
Eigenaar Keukenland Wijhe

Contactformulier

Wij zullen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Hierbij houden wij rekening met uw voorkeur.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.