Touch Reality een keukenontwerp in eigen hand


3D Tekenprogramma Touch reality - Een keukenontwerp in eigen hand bij Keukenland Wijhe.

 

Past een kookeiland nou wel of niet in de ruimte? Hoe staat die koelkast daar? Het ontwerpen van een keuken roept vaak veel vragen op. Met de nieuwe Touch Reality ontwerptafel bij Keukenland in Wijhe wordt het vinden van een antwoord op deze vragen een stuk gemakkelijker!

Een goed beeld neerzetten van uw toekomstige keuken, daar steken wij bij Keukenland in Wijhe altijd veel tijd en moeite in. “We onderscheiden ons op het gebied van presentatie. We maken de tekeningenheel realistisch en gedetailleerd in 3-D. Naast de keuken, nemen wij de ook de omgeving mee in te tekening. Bijvoorbeeld een terras, overkapping of aangrenzende woonkamer. Op deze manier krijgt de klant een reëel beeld van het totaalplaatje en niet alleen de keuken. Met de komst van de Touch Reality ontwerptafel kunnen we u eenvoudiger en sneller een beeld geven van uw toekomstige droomkeuken. En dat is niet het enige, u kunt zelf aan de slag en krijgt daarmee gelijk een goed beeld van de mogelijkheden van de ruimte.”

Werkwijze:

Nadat de verkoopadviseur de juiste afmetingen heeft ingesteld kan de klant aan de slag. Echte blokken kunnen op de tafel worden gezet, waarna het resultaat in 3-D op een scherm te zien is. Er kan naar hartenlust geschoven worden met kastjes en keukenelementen. U kunt op deze manier direct zien hoe een verandering in de keukenopstelling eruit komt te zien. Zelfs de muurkleuren kunnen via het programma worden aangepast.

Geen afspraak nodig voor de Touch Reality tafel

Vooraf een 3D ontwerp met het tekenprogramma Touch Reality is een afspraak maken niet nodig.
Voor een persoonlijk adviesgesprek bij Keukenland Wijhe is een afspraak maken wel aan te raden. “We leveren kwaliteit en maatwerk en daar nemen we graag de tijd voor” Via onderstaand contactformulier kunt u eenvoudig een afspraak plannen.

 

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Maak een afspraak


Voor een 3D ontwerp met het tekenprogramma Touch reality is een afspraak maken niet nodig. Wilt u een vakkundig en personlijk advies? Vul dan het contactformulier in zodat wij u verder kunnen helpen.


Keukenland Wijhe - Fred de Roos
Fred de Roos
Eigenaar Keukenland Wijhe

Contactformulier

Wij zullen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Hierbij houden wij rekening met uw voorkeur.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.